Céges feliratos elektronika ajándékok

Céges feliratos elektronika ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!

Adapter 12 -24 V-os bemenettel, 5V/800 mAh kimenettel. Szivargyújtóhoz csatlakoztatható. USB kimenettel.

Autós USB töltő

Autós USB töltő
Autós USB töltő Autós USB töltő

Autós USB töltő megtekintése a reklámajándék.hu oldalon.

Megrendelés

1.
Mennyiség: db
hint
2.

3.
Színek száma:
 
4.
Kapcsolattartó*:
Cégnév*:
E-mail cím*:
Telefon:
Postacím:
Megjegyzés:

* - az adat megadása kötelező

A megrendeléssel elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.
(Melynek lényege, hogy nagykereskedésünknek magánszemélyeket és 20 000 Ft + Áfa alatti rendeléseket nem áll módjában kiszolgálni.)
Munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy pontosítsa a részleteket és az emblémázást, ezt követően véglegesítjük rendelését.

Termék adatok

Adapter 12 -24 V-os bemenettel, 5V/800 mAh kimenettel. Szivargyújtóhoz csatlakoztatható. USB kimenettel.

Listaár:
310 Ft
Kedvezményes ár:
akár 208 Ft (484 db-tól)
Megtakarítás:
akár 33%
Cikkszám:
3190-02
Emblémázás:
Javasolt emblémázási méret:
20 × 10 mm
Termékméret:
Ø: 2,4 × 5,5 cm
Súly:
0.016 kg
Csomagolás:
Zacskó
Csomag:
100 db
Karton:
600 db
Származás:
Kína
Karton méret:
47 × 31 × 19,5 cm
Karton súly:
9.6 kg
elektronika ajándékok Céges feliratos
elektronika ajándékok Céges feliratos
elektronika ajándékok Céges feliratos
elektronika ajándékok Céges feliratos

Előző oldal
Előző
oldal
Következő oldal
Következő
oldal

Még több Elektronika: hőmérő :: töltő, power bank :: hang és kép lejátszó :: adapter :: ventilátor :: egér, kábelrendező :: számológép :: hangfal, hangszóró :: fülhallgató, fejhallgató :: rádió :: USB kábel, elosztó

Az ebben a csoportban található termékek teljes mértékben a mindennapjaink részévé váltak. A Golding Reklámajándék minden háztartás és munkahely számára kínál praktikus megoldást. Minden olyan ajándéktárgyat, amit minden nap használunk érdemes emblémával ellátni, hogy a márkanév minél többször a szemünk elé kerüljön. Itt megtalálhatóak a rádiók, zenelejátszók, napelemes töltők, laptop kiegészítők, valamint a pendrive-ok széles választéka. S mindezen termékeket több módszerrel is tudjuk feliratozni! Ezeket az ajándéktárgyakat gyakran használjuk, s így remek ajándék ötletek. Található itt exkluzív adathordozó, melyet tamponnyomással vagy gravírozással lehet emblémázni, s így egy remekbeszabott reklámajándékot kapunk. Zenét mindenki hallgat, s ha ezt egy emblémázott rádióval, vagy tamponnyomott MP3 lejátszóval teszi, akkor úgy gondolja, hogy egy tökéletes emblémázott ajándékot kapott. Manapság egyre gyakoribb kérés, hogy alternatív energiát használjunk fel, s a reklámajándék katalógusunkban több ennek a feltételnek megfelelő ajándéktárgy is található, melyeket tamponnyomással tudunk emblémázni.

További reklámajándék kategóriák: Pendrive :: Esernyő :: Tárca, kulcstartó :: Ruházat-kiegészítő :: Irodaszer :: Mappa, névjegytartó :: Táska :: Írószer :: Öngyújtó :: Szerszám, közlekedés :: Konyha :: Óra :: Piperecikk :: Ruházat :: Étel, ital :: Szabadidő