Céges feliratos elektronika ajándékok

Céges feliratos elektronika ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!
Az elektronika fogalma meglehetősen tág, ha reklámajándékról beszélünk. Az elektronika körébe tartozik az elemlámpa, a különböző világító kulcstartók, szerszámok, a fejlámpa, kisrádiók, de még a füstjelző is. Közös jellemzőjük, hogy nagyon jól logózhatóak, és ideális ajándékok az ügyeskezű férfi ügyfelek számára!

Játék: Ki ajándékozott a legtöbbet az elmúlt egy évben?

Vigyázat! Ebben a játékban néhány önfeledt pillanatot lehet nyerni.
Játssz és lásd, hogy mennyit vásároltak tőlünk mások az előző évben!
Nem tudod elolvasni? Ez is a játék része, próbálkozz néhányszor! ;)

Szeretnéd tudni, hogy a lakóhelyed hányadik? Add meg az irányítószámodat!

Ilyen sorrendben kérem:

Irányítószámod:

1.)
**51* *l***ém***
801 565 termék

2.)
**********p**t
671 867 termék

3.)
**3******ap***
602 399 termék

4.)
11*7,**uda*e*t
339 075 termék

5.)
**87, *u**p*s*
328 565 termék

Összesen 979 település:
 
16 313 149 termék

ajándékok elektronika feliratos Céges
ajándékok elektronika feliratos Céges
ajándékok elektronika feliratos Céges
ajándékok elektronika feliratos Céges

Még több Elektronika: adapter :: hang és kép lejátszó :: ventilátor :: egér, kábelrendező :: számológép :: hangfal, hangszóró :: rádió :: töltő, power bank :: fülhallgató, fejhallgató :: hőmérő :: USB kábel, elosztó

Az ebben a csoportban található termékek teljes mértékben a mindennapjaink részévé váltak. A Golding Reklámajándék minden háztartás és munkahely számára kínál praktikus megoldást. Minden olyan ajándéktárgyat, amit minden nap használunk érdemes emblémával ellátni, hogy a márkanév minél többször a szemünk elé kerüljön. Itt megtalálhatóak a rádiók, zenelejátszók, napelemes töltők, laptop kiegészítők, valamint a pendrive-ok széles választéka. S mindezen termékeket több módszerrel is tudjuk feliratozni! Ezeket az ajándéktárgyakat gyakran használjuk, s így remek ajándék ötletek. Található itt exkluzív adathordozó, melyet tamponnyomással vagy gravírozással lehet emblémázni, s így egy remekbeszabott reklámajándékot kapunk. Zenét mindenki hallgat, s ha ezt egy emblémázott rádióval, vagy tamponnyomott MP3 lejátszóval teszi, akkor úgy gondolja, hogy egy tökéletes emblémázott ajándékot kapott. Manapság egyre gyakoribb kérés, hogy alternatív energiát használjunk fel, s a reklámajándék katalógusunkban több ennek a feltételnek megfelelő ajándéktárgy is található, melyeket tamponnyomással tudunk emblémázni.

További reklámajándék kategóriák: Mappa, névjegytartó :: Irodaszer :: Öngyújtó :: Táska :: Konyha :: Szabadidő :: Ruházat-kiegészítő :: Szerszám, közlekedés :: Óra :: Tárca, kulcstartó :: Esernyő :: Írószer :: Étel, ital :: Ruházat :: Pendrive :: Piperecikk