Céges feliratos elektronika ajándékok

Céges feliratos elektronika ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!
Az elektronika fogalma meglehetősen tág, ha reklámajándékról beszélünk. Az elektronika körébe tartozik az elemlámpa, a különböző világító kulcstartók, szerszámok, a fejlámpa, kisrádiók, de még a füstjelző is. Közös jellemzőjük, hogy nagyon jól logózhatóak, és ideális ajándékok az ügyeskezű férfi ügyfelek számára!

Játék: Ki ajándékozott a legtöbbet az elmúlt egy évben?

Vigyázat! Ebben a játékban néhány önfeledt pillanatot lehet nyerni.
Játssz és lásd, hogy mennyit vásároltak tőlünk mások az előző évben!
Nem tudod elolvasni? Ez is a játék része, próbálkozz néhányszor! ;)

Szeretnéd tudni, hogy a lakóhelyed hányadik? Add meg az irányítószámodat!

Ilyen sorrendben kérem:

Irányítószámod:

1.)
**2****u**p**t
2 960 657 termék

2.)
*3*** *l**ném*d*
1 801 665 termék

3.)
113*******pe**
580 188 termék

4.)
395*,**á*****tak
326 571 termék

5.)
1**7***u**p**t
319 269 termék

Összesen 992 település:
 
19 418 947 termék

ajándékok feliratos elektronika Céges
ajándékok feliratos elektronika Céges
ajándékok feliratos elektronika Céges
ajándékok feliratos elektronika Céges

Még több Elektronika: adapter :: USB kábel, elosztó :: hangfal, hangszóró :: rádió :: töltő, power bank :: ventilátor :: fülhallgató, fejhallgató :: számológép :: hang és kép lejátszó :: egér, kábelrendező :: hőmérő

Az ebben a csoportban található termékek teljes mértékben a mindennapjaink részévé váltak. A Golding Reklámajándék minden háztartás és munkahely számára kínál praktikus megoldást. Minden olyan ajándéktárgyat, amit minden nap használunk érdemes emblémával ellátni, hogy a márkanév minél többször a szemünk elé kerüljön. Itt megtalálhatóak a rádiók, zenelejátszók, napelemes töltők, laptop kiegészítők, valamint a pendrive-ok széles választéka. S mindezen termékeket több módszerrel is tudjuk feliratozni! Ezeket az ajándéktárgyakat gyakran használjuk, s így remek ajándék ötletek. Található itt exkluzív adathordozó, melyet tamponnyomással vagy gravírozással lehet emblémázni, s így egy remekbeszabott reklámajándékot kapunk. Zenét mindenki hallgat, s ha ezt egy emblémázott rádióval, vagy tamponnyomott MP3 lejátszóval teszi, akkor úgy gondolja, hogy egy tökéletes emblémázott ajándékot kapott. Manapság egyre gyakoribb kérés, hogy alternatív energiát használjunk fel, s a reklámajándék katalógusunkban több ennek a feltételnek megfelelő ajándéktárgy is található, melyeket tamponnyomással tudunk emblémázni.

További reklámajándék kategóriák: Konyha :: Tárca, kulcstartó :: Irodaszer :: Írószer :: Esernyő :: Ruházat-kiegészítő :: Táska :: Piperecikk :: Ruházat :: Mappa, névjegytartó :: Szerszám, közlekedés :: Öngyújtó :: Étel, ital :: Pendrive :: Szabadidő :: Óra